Bel ons nu 0174-540654

verzekeringen

Welkom bij melior

Overzicht in uw persoonlijke financiën, of het nu gaat om een zorgverzekering, schadeverzekering, een wagenpark, lijfrente, of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Het kost vaak veel tijd en energie om zelf uw financiële situatie te beheren. Als het om beheer van uw financiële situatie gaat wilt u precies weten aan wie u deze toevertrouwt. En dat is logisch. U wilt tenslotte geen verrassingen en teleurstellingen. Daarvoor heeft u een betrokken, betrouwbare en vaste professionele adviseur nodig die zijn verantwoordelijkheid durft te nemen.

 

Wij doen als onafhankelijk intermediair zaken met meerdere verzekeringsmaatschappijen. Ons kantoor is uitgegroeid tot een all round verzekeringskantoor waar zowel uw bedrijfsmatige als particuliere verzekeringen in goede handen zijn. Ons kantoor staat al jaren voor onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en een klantgerichte benadering. U bent welkom op een van onze kantoren, in De Lier of Hoek van Holland. Maar uiteraard kunnen wij u ook thuis bezoeken op een tijdstip dat u het beste past.

 

Op onze website vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie, een vrijblijvende offerte of een oriënterend gesprek, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Wij zijn u graag van dienst.

 

 

 

melior heeft bij de volgende verzekeraars directe agentschap

Aegon

De Amersfoortse

Delta Lloyd

Reaal

Arag

Cardiff

TAF

ASR

Ardanta

Axent uitvaart

De Europeesche

Florius Verzekeringen

London verzekeringen

Rialto

Unigarant

Avero

 

Alle overige verzekeraars kan melior bereiken via:

Van Kampen Groep

Nedasco

Voogd en Voogd

Inloggen

Inloggen op mijn melior. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken