De Wijde Wiericke - melior

Bel ons nu 0174-540654

De Wijde Wiericke

Een huis bouwen in ‘De Wijde Wiericke’ doe je zelf. Wij helpen je graag met je hypotheek!

De Wijde Wiericke in Nieuwerbrug (nabij Bodegraven)

Voor het financieren van een bouwkavel én de kosten om het huis te bouwen kan je een hypotheek afsluiten. Hierbij wil de geldverstrekker weten of de woning die je zelf ontwerpt en bouwt ook voldoende waard is als zekerheid voor de hypotheek. Dat is voor je zelf uiteraard ook belangrijk! Daarbij gaan ze uit van de kostenraming en de tekeningen die je maakt. Een taxateur kan vervolgens bepalen wat de woning waard is als hij is afgebouwd.

Het geld uit de hypotheek komt niet in 1x vrij. Allereerst koop je de kavel en het geld daarvoor gaat vanuit de bank naar de notaris waar de kavel op je naam wordt gezet. Het deel van de hypotheek wat nodig is om de bouwkosten te betalen blijft nog bij de geldverstrekker staan in een bouwdepot. Iedere keer als je een nota krijgt dien je die in en wordt de nota uit dit bouwdepot betaald. Net zo lang tot dat je woning af is.

Een aantal geldverstrekkers financieren geen zelfbouw en richten zich liever op bestaande bouw of kant-en-klare nieuwbouw. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan. Er zijn vele geldverstrekkers die zelfbouw wel financieren en wij helpen je graag bij het kiezen van de beste daarvan.

Melior bemiddelt voor bijna alle geldverstrekkers in Nederland en onze adviseurs zijn bekend met dit project. Hierdoor kunnen we met je meedenken en weten we welke stappen je het beste kan nemen om je eigen droomwoning te bouwen. Maak vrijblijvend een afspraak en we rekenen graag de mogelijkheden voor je uit!

Hier vind je meer informatie over dit project.

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvende hypotheekgesprek: Druk hier

Inloggen

Inloggen op mijn melior. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?