Mijn favorieten

Hypotheek 's-Gravenzande

Hypotheek 's-Gravenzande 
U bent op zoek naar een hypotheek, maar weet er het fijne zelf niet helemaal van af. Bij melior helpen we u dan maar al te graag om alle opties duidelijk te krijgen. Er zijn allereerst verschillende soorten hypotheken, voor verschillende soorten situaties. We kijken daarom altijd naar uw situatie en de reden(en) waarom u een hypotheek wilt afsluiten. Vervolgens nemen wij als hypotheekadviseur in ’s-Gravenzande u mee door de vervolgstappen. Het eerste hypotheekgesprek is gratis, dus bel ons gerust vrijblijvend!
 

Uw hypotheekadviseur in 's-Gravenzande
melior biedt de volgende mogelijkheden aan klanten die (o.a.) voor een hypotheek binnenkomen:

Wat aankoopbegeleiding inhoudt? Wanneer u een huis wilt aankopen, moet u met allerlei zaken rekening houden. Veel mensen denken of roepen dat ze vast wel zelfstandig een huis kunnen kopen en dat kan zeker, mits je goed oplet. Er komt toch het een en ander kijken bij de aankoop van een woning en daarom bieden wij gratis aankoopbegeleiding aan iedereen die via melior op zoek gaat naar een woning (in combinatie met het afsluiten van een hypotheek).
 

Hoe werkt een hypotheek oversluiten?
Als hypotheekadviseur in ’s-Gravenzande leggen wij u graag uit wat de mogelijkheden zijn, als u overweegt om opnieuw een hypotheek af te sluiten. ''Oversluiten'' is hier een ander woord voor. Er bestaan verschillende redenen waarom een hypotheek oversluiten interessant voor u kan zijn. Wij gaan graag alle stappen met u door én vragen u in een ‘pittig gesprek’ het hemd van het lijf. Om u het meest passende advies te geven, moeten we weten hoe de financiële situatie ervoor staat. Pas dan kunnen we u perfect adviseren en toezeggen of de baten opwegen tegen de te maken kosten.

Wat doet melior anders dan de concurrent?

melior is een makelaar die uitblinkt in het één en ander en daar zijn we trots op.

  • Gratis aankoopbegeleiding indien er een hypotheek wordt afgesloten bij melior
  • Eén van de weinige makelaars die ook hypotheken verstrekt
  • Eén van de weinige hypotheekverstrekkers die ook makelaardij doet
  • Alles onder één dak principe (makelaardij, hypotheek & verzekering)
  • Op alle vlakken worden klanten ontzorgd
  • Wie een nieuwe klant aanbrengt, ontvangt zelf een lunch- of diner bon
  • De uitstraling en sfeer zijn fijn. Als een klant eenmaal bij ons binnen is, blijft hij ook
  • Hoge klanttevredenheid

Ontdek wat ons team in de verschillende vestigingen voor u kan betekenen.
 

Kom gerust langs voor een gratis gesprek! 
Of u nu bij ons komt voor een startershypotheek, toelichting op doorstromen met uw hypotheek, verzekering of voor de aankoop van een woning; wij zijn u zeer graag van dienst. melior staat voor een persoonlijke aanpak bomvol ''out of the box'' ideeën bij o.a. de verkooptactiek van huizen. Bent u erg benieuwd wat onze deskundige makelaars en/of hypotheekadviseurs in ’s-Gravenzande voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

melior is verre van een traditionele makelaar of hypotheekadviseur. Bij ons is alles erop gericht om u zo perfect mogelijk te voorzien in een eerlijk hypotheekadvies dat u begrijpt en waar u direct wat mee kunt.

U kunt hier contact met ons opnemen.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring