Mijn favorieten

Hypotheken

Is een hypotheek afsluiten moeilijk?
Nee hoor, met de juiste hulp en advies moet dat geen enkel probleem zijn! Geen zorgen, want de ervaren en erkende hypotheekadviseurs van melior helpen u maar al te graag bij het verkrijgen van de juiste hypotheek die bij uw situatie en wensen past.

melior is een makelaar en hypotheekadviseur/-verstrekker die altijd het advies geeft dat perfect past bij uw wensen. Heeft u behoefte aan een onafhankelijk gesprek over financieel advies die ook nog eens kosteloos is? De adviseurs van melior helpen u maar al te graag verder.
 

melior. Uw erkende hypotheekadviseur
Er zijn maar weinig makelaars waarbij u terecht kunt voor zowel het verkopen of aankopen van uw huis als voor het afsluiten of advies inwinnen van een hypotheek. Als u op zoek bent naar een hypotheekadviseur in de omgeving van De Lier, Naaldwijk, ’s-Gravenzande of elders, dan bent u altijd welkom bij ons. Wij bieden u kennis en advies die u kunt meenemen in uw besluit om bijvoorbeeld een hypotheek aan te vragen of over te sluiten én wij kunnen ook voor u een hypotheek afsluiten.

Wij voldoen aan alle strenge normen die nodig zijn om onszelf “Erkend Hypotheekadviseur” te mogen noemen. Wanneer u bij ons komt voor hypotheekadvies, richten we ons altijd op de wensen en behoeften van u als klant. We zullen u laten zien waar wij erg goed en sterk in zijn en wat voor voordelen u eraan heeft om via ons een hypotheek af te sluiten.
 

Een hypotheekgesprek bij melior op elk niveau
Wij sluiten diverse hypotheken af voor klanten:

 • Startershypotheek
 • Hypotheek oversluiten
 • Doorstromen van hypotheek

Startershypotheek
Weet u niet hoe het allemaal werkt met het afsluiten van een hypotheek, maar was u al wel zover dat u weet dat u een startershypotheek af wilt sluiten om een huis te kunnen kopen? Goed bezig! Meer is er ook niet voor nodig namelijk, omdat wij het verder regelen voor u. Als uw hypotheekadviseur, gevestigd in de regio De Lier en ’s-Gravenzande, staan wij klaar om u te adviseren en alles uit te leggen. Het enige wat u moet doen is bij ons naar binnen lopen en aan te geven dat u graag wat meer informatie over een startershypotheek wilt ontvangen en hier graag in geadviseerd wilt worden. Dat is natuurlijk helemaal gratis en de eerste afspraak is geheel vrijblijvend.
 

Vervolgens.... 
Wat wij dan voor u gaan doen is berekenen hoeveel geld u kunt lenen, welke maandlasten daarbij horen en wat u vervolgens kunt doen met uw berekende startershypotheek. Kortom, alles wat u moet weten, weet u al na het eerste vrijblijvende gesprek! Vervolgens kunnen we u verder begeleiden als u met behulp van uw hypotheek een aankoop wilt doen. Dit is een speciale service van melior en dit noemen we onze aankoopbegeleiding.
 

Uw Hypotheek oversluiten
Wilt u graag uw hypotheek opnieuw afsluiten? Ook wel oversluiten genoemd. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn, die bij ons natuurlijk allemaal bekend zijn. melior denkt, als hypotheekadviseur in De Lier, ’s-Gravenzande en Naaldwijk, graag met u mee om tot de juiste optie te komen. Daarbij kijken wij natuurlijk altijd of oversluiten opweegt tegen de te verwachte kosten om dit te realiseren.

Kom gerust langs!
Wilt u een beter beeld krijgen van een hypotheek oversluiten? Kom dan gerust eens langs voor een kort gesprek. Wij geven u graag uitleg en advies, geheel vrijblijvend en kosteloos!
 

Doorstromen van hypotheek
Is er sprake van doorstromen, dan betekent dit dat u op het moment al een hypotheek heeft lopen. Doorstromen is een veel gekozen mogelijkheid wanneer u bijvoorbeeld al een eigen woning met hypotheek bezit, maar van plan bent om te gaan verhuizen. Dan is het, het overwegen zeker waard om uw bestaande hypotheekvorm en rente mee te nemen. Of om juist te kiezen voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek.


Dit is natuurlijk een belangrijke keuze en wij snappen dat u hier liever hulp bij wilt, zodat u de beste keuze maakt. Hiervoor kunt u bij de erkende hypotheekadviseurs van melior terecht. Wij geven u graag advies over uw hypotheek in bijvoorbeeld De Lier, zodat u op de hoogte bent van alle mogelijkheden op dit moment. 

Wat maakt melior zo uniek ten opzichte van de concurrentie?
melior is een hypotheekadviseur en makelaar die uitblinkt en daar zijn we heel trots op. Wat maakt ons zo uniek? Het volgende:

 • Uitmuntende klanttevredenheid
 • Onze klanten worden op alle vlakken ontzorgd
 • Korting op de aankoopbegeleiding indien er een hypotheek wordt afgesloten bij melior
 • Eén van de weinige makelaars die zelf ook hypotheken afsluit
 • Eén van de weinige hypotheekverstrekkers die ook verkoop- en aankoopmakelaar is
 • Wij bieden het totaalplaatje, alles onder één dak (makelaardij, hypotheek & verzekering)
 • Wie een nieuwe klant aanbrengt, ontvangt zelf een lunch- of dinerbon 
 • De uitstraling en sfeer zijn fijn. Als een klant eenmaal bij ons binnen is, blijft hij dat ook

Ontdek wat ons team in de verschillende vestigingen voor u kan betekenen.
 

Vraag direct een hypotheekgesprek met een van onze erkende adviseurs aan!
Voor meer informatie over hypotheken kunt u altijd bij ons terecht. Liever voorbereid en rustig met één van onze erkende en ervaren hypotheekadviseurs in De Lier of ‘s-Gravenzande zitten? Maak dan gerust een afspraak door contact met ons op te nemen via het contactformulier.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring