Mijn favorieten

Gratis aankoopbegeleiding

Bent u van plan om een nieuw huis te kopen? Wilt u er zeker van zijn dat u geen zaken over het hoofd ziet en de juiste prijs betaald? Aankoopbegeleiding is hierbij van essentieel belang. Bij melior bieden wij onze klanten gratis aankoopbegeleiding aan.
 

Waarom aankoopbegeleiding?

Het kopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Het is een complex proces, waarbij de juiste begeleiding zeer wenselijk is. Er komen diverse zaken kijken bij de aankoop van een nieuw huis. Naast de staat, is de prijs een belangrijke factor. Hoe kunt u beoordelen of de juiste prijs is vastgesteld voor het huis dat u op het oog heeft? U hoopt natuurlijk een woning te kopen voor een mooie prijs en die bouwkundig aan uw wens voldoet. Aankoopbegeleiding is hierbij erg zinvol. Een makelaar is opgeleid om huizen te beoordelen en na te kijken. De gratis aankoopbegeleiding bij melior is daarom een unieke mogelijkheid die u uitkomst biedt.
 

De voordelen van onze gratis aankoopbegeleiding

Bij het kopen van een nieuw huis, heeft u in alle gevallen te maken met een verkopende partij. Deze partij zal onderhandelingen altijd professioneler voeren wanneer een aankoopmakelaar betrokken is. Onze gratis aankoopbegeleiding biedt u de mogelijkheid om voorbereid en professioneel het onderhandelingsproces in te gaan, zodat u stevig in uw schoenen staat.
 

Gratis aankoopbegeleiding bij melior

Bij melior zijn wij zowel makelaar als hypotheekadviseur. Door deze unieke combinatie hebben wij veel kennis op het gebied van huizen en de financiering hier omheen. melior biedt u zowel aankoopbegeleiding als hypotheekadvies aan. Omdat wij trots zijn op deze expertises, bieden wij u een unieke combinatie van beide aan. Als u een woning voor de tweede keer wilt bezichtigen en een van onze gecertificeerde makelaars meeneemt, dan is deze aankoopbegeleiding gratis indien u de hypotheek door een van onze hypotheekadviseurs laat afsluiten. Zo weet u zeker dat u geen kat in de zak koopt!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring