Mijn favorieten

Startershypotheek

Een hypotheek afsluiten, ingewikkeld!?

Een opmerking die we vaak horen als iemand binnen komt. Maar niet meer als iemand weer weggaat. Ons vak is om je te adviseren hoe jij je financiën het beste kan regelen. Dus ook je hypotheek. En dan is het erg belangrijk dat je weet hoe het werkt! Dat leggen we je uit. Rustig, zonder haast, 's avonds of zaterdags, net wat jou uitkomt. En daarna gaan we voor je op zoek welke bank het beste aanbod voor je heeft. We zorgen dat alles rond komt zoals we hebben besproken. Zijn we dan klaar? Nee, daarna zorgen we er ook voor dat je belastingen geregeld worden en dat je financiële situatie zo blijft ingericht dat het bij je blijft passen.

Dus, heb je veel verstand van financiële zaken nodig om een huis te kopen? Nee, alleen even bij ons binnen lopen is genoeg! Kost dat iets? Nee, de eerste afspraak is vrijblijvend en kosteloos. Daarin berekenen we wat je kan lenen, welke maandlasten daarbij horen en welke stappen je kan gaan nemen. Kortom, na een bezoek weet je genoeg om je stappen te nemen op de woningmarkt. Daar kunnen we je vervolgens ook nog eens goed in begeleiden. Kijk bij 'aankoopbegeleiding' hoe we je verder helpen. melior ontzorgt!
 

Wat doet melior anders dan de concurrent?

melior is een makelaar en tussenpersoon die uitblinkt in het één en ander en daar zijn we trots op.

  • Gratis aankoopbegeleiding indien er een hypotheek wordt afgesloten bij melior;
  • Eén van de weinige makelaars die ook hypotheken afsluit;
  • Eén van de weinige hypotheekverstrekkers die ook makelaardij doet;
  • Alles onder één dak principe (makelaardij, hypotheek & verzekering);
  • Op alle vlakken worden klanten ontzorgd;
  • Wie een nieuwe klant aanbrengt, ontvangt zelf een lunch- of diner bon;
  • De uitstraling en sfeer zijn fijn. Als een klant eenmaal bij ons binnen is, blijft hij ook;
  • Hoge klanttevredenheid.

Ontdek wat ons team in de verschillende vestigingen voor u kan betekenen.
 

Kom gerust langs voor een gratis gesprek!

Of u nu bij ons komt voor een startershypotheek, toelichting op doorstomen met uw hypotheek, verzekering of voor de aankoop van een woning; wij zijn u zeer graag van dienst. melior staat voor een persoonlijke aanpak bomvol out of the box ideeën bij o.a. de verkooptactiek van huizen. Bent u erg benieuwd wat onze deskundige makelaars en/of hypotheekadviseurs in ’s-Gravenzande voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

melior is verre van een traditionele makelaar of hypotheekadviseur. Bij ons is alles erop gericht om u zo perfect mogelijk te voorzien in een eerlijk hypotheekadvies dat u begrijpt en waar u direct wat mee kunt.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring