Mijn favorieten

Makelaar Naaldwijk

Melior als makelaar in Naaldwijk
Bent u op zoek naar een makelaar in Naaldwijk voor de verkoop of aankoop van een woning? melior is een makelaar die weet van aanpakken en daarbij graag kiest voor een unieke aanpak. Zo zijn wij groot fan van een persoonlijke benadering in zowel het aanbieden van uw woning als het vinden van een geschikte nieuwe woning samen met u. Gedurende het gehele (verkoop)traject laten we onze persoonlijke aanpak graag de boventoon voeren. Wilt u graag onze hulp inschakelen? We helpen u graag op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen.
 

Hoe kunnen we u helpen?
Als makelaar zijn wij werkzaam in Naaldwijk en de wijde omgeving. Wij kunnen u in grote lijnen helpen op het gebied van:
  • Makelaardij
  • Hypotheken
  • Verzekeringen

Wat betreft onze makelaardij diensten denken we graag ''out of the box''. Wij organiseren graag aparte acties om huizen te bezichtigen. Huizen verkopen en kopen kan op een unieke manier en dat bewijzen wij met onder andere onze eerdere acties zoals woonspeeddaten, zomeravondbezichtigingen, onze rode loper actie en onze 8-tot-8 bezichtigingsactie.
 

 Makelaardij
Hierbinnen vallen diverse diensten, waaronder bijvoorbeeld taxatie en zelfbouwprojecten naast de meer vanzelfsprekende diensten, zoals het dagelijks updaten van het huur- en koopaanbod in de omgeving en de verkoop en verhuur van woningen.
 
Hypotheken
Daarnaast bent u natuurlijk welkom bij ons voor hypotheekadvies als u wilt starten, doorstromen of oversluiten. Wij laten u graag zien dat een hypotheek afsluiten niet moeilijk is en kunnen u goed helpen middels bijvoorbeeld aankoopbegeleiding. Op deze manier ziet u niets over het hoofd wanneer u van plan bent een huis te kopen. Deze begeleiding krijgt u gratis van ons wanneer u uw hypotheek bij ons afsluit of reeds bestaande klant bent. Benieuwd naar onze werkwijzen en de mogelijkheden? Kom dan gerust langs voor een kop koffie of bekijk eens de ervaringen van anderen met ons en leer meer over ons.
 
Verzekeringen
Tot slot kunt u voor het afsluiten van een verzekering bij ons terecht. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij melior welkom voor diverse verzekeringen. Wij hebben dan ook ervaring in het verzekeren van brommers, woonhuizen en ziektekosten, maar ook in zakelijk verzekeren. Denk hierbij aan een heldere risico-inventarisatie en passende verzekeringsoplossingen.

Ons woningaanbod in Naaldwijk
Als werkzaam makelaar in Naaldwijk hebben wij al met enige regelmaat een makelaardijklus in Naaldwijk gehad. Dus of u nu uw huis wilt verkopen of een huis wilt kopen in Naaldwijk; wij kennen de omgeving en weten wat naast de exacte woning nog meer interessant is aan Naaldwijk voor een potentiële koper, zoals u.

Benieuwd naar ons huidige woningaanbod (huur/koop)? Hier vindt u ons huidige woningaanbod. Als u graag uw woning via ons aanbiedt voor verkoop, gaan we graag met u in gesprek hoe u dat voor zich ziet. Natuurlijk hebben wij daar goede ideeën over, maar uw eigen wensen over de manier van verkopen van uw woning is voor ons ook belangrijk om naar te luisteren en rekening mee te houden.
 

Neem contact op met melior als uw makelaar in Naaldwijk!
Wie een huis wil (ver)kopen in Naaldwijk is bij ons aan het juiste adres. Als u ons wilt inschakelen als uw makelaar in Naaldwijk, dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of bellen naar 0174 – 54 06 54. U spreekt dan iemand op onze locatie in De Lier of in ’s-Gravenzande.


U kunt hier contact met ons opnemen.


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring