Mijn favorieten

Makelaar ‘s-Gravenzande

Makelaar in 's-Gravenzande 
Bent u woonachtig in ’s-Gravenzande of omgeving? Of wilt u graag verhuizen naar deze plaats? melior is dan graag uw makelaar die helpt bij het kopen over verkopen van uw huis in ’s-Gravenzande of omgeving. Als makelaar streven wij ernaar om voor iedere klant de best haalbare resultaten of ultieme huizenmatch te realiseren. Wij werken persoonlijk, houden van net even een andere aanpak dan u gewend bent van een makelaar en leveren een mooie combinatie van diensten waar we trots op zijn.
 

Makelaardij 's-Gravenzande 
Voor makelaardij in ’s Gravenzande bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de volgende diensten kunt u ons als uw makelaar inschakelen:

Naast makelaardij diensten kunnen klanten ook bij ons terecht voor hypotheken en verzekeringen, wat erg uitzonderlijk is voor een makelaar.
 

Waarom melior as uw makelaar kiezen? 
melior is zeker niet de standaard makelaar die u in iedere stad of dorp vindt. Nee, melior valt op en wel hierom:

  • In het geval van verkoop krijgt u van ons een zeer opvallend ‘te koop’ bord, anders dan anderen en absoluut de beste!
  • Iedere woning die wij aanbieden, presenteren wij in een professioneel gedrukte, full colour brochure.
  • De (sociale) media zijn onze grootste vriend en benutten we zeer slim om de woning te promoten. O.a. met (sfeer)plattegronden, video’s en foto’s.
  • Wij doen ons werk als makelaar in ’s-Gravenzande graag persoonlijk en houden nauw contact met bezichtigers van woningen. Zo blijft u uitstekend op de hoogte van de status van het verkoopproces (of de beschikbaarheid)
  • Bij ons vindt u een alles-onder-één-dak principe en dat met een fijne sfeer en uitstraling.
  • Tot slot zijn we natuurlijk ook daar waar het hoort: uw woning ontbreekt niet op de bekende websites, zoals Funda, Huisnet, Jaap, VBO en melior.

melior gaat verder dan traditionele makelaardij in ’s-Gravenzande. We maken het zo uniek of simpel als nodig is. We doen er alles aan om de woning op een zo goed en representatief mogelijke manier aan te bieden.
 

Een huis kopen in 's-Gravenzande
Bent u benieuwd naar ons huidige woningaanbod in ’s-Gravenzande en omgeving? Bekijk dan hier het koopwoningaanbod van dit moment. Dit aanbod wordt scherp geüpdatet en aangevuld. Als u voor de aankoop van een woning graag heeft dat een deskundig makelaar zoals wij met u meekijkt, dan doen we dat graag. Wij bieden onze klanten aankoopbegeleiding, wat inhoudt dat we u helpen om geen fouten over het hoofd te zien of belangrijke details te vergeten qua afspraken en dergelijke.

Wilt u een gratis melding krijgen wanneer er een woning in de verkoop komt bij ons die voldoet aan uw eisen? Vul dan onze gratis zoekopdracht in en wie weet vindt u zonder enige moeite een woning die perfect bij uw wensen aansluit.
 

Huis verkopen in 's-Gravenzande
Wilt u uw eigen huis in ‘s-Gravenzande verkopen? Bij melior hoeft u geen standaard verkooptechnieken voor woningen te verwachten. Wij pakken het graag wat origineler aan en dat werkt, weten we uit ervaring! Kijk voor meer informatie bij verkoop woning of kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Eerst zien dan geloven? Bekijk dan wat klanten over ons zeggen en hoe ze ons werk als makelaar in ’s-Gravenzande beoordeeld hebben.
 

Neem contact met ons op!
Wilt u gebruikmaken van één of meer van onze services als makelaar in ’s-Gravenzande? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons kantoor in ’s-Gravenzande bereiken door te bellen naar 0174 – 54 06 54 of kom langs!

Ons adres: Langestraat 96, 2691 BJ te 's-Gravenzande.

Meer weten over ons? Hier leest u meer over ons team. Graag tot snel!

U kunt hier contact met ons opnemen.Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring