Mijn favorieten

Lierkwartier

Let op! Wij zijn geen onderdeel of partner van dit project. De verkoop zal plaatsvinden bij andere partijen. Wij opereren derhalve volledig onafhankelijk als makelaar en/of hypotheekadviseur.

Het is bijna zover! In het eerste kwartaal van 2020 begint de verkoop van Lierkwartier!
Deze klimaatwijk is helemaal op de toekomst gericht. Zo wordt er nagedacht om het regenwater vertraagd af te voeren via de mossedumdaken, regentonnen, zichtbare goten, open verharding, infiltratiegreppels en educatieve waterspeelplekken. Ook is het mogelijk om het systeem af te koppelen om regenwater vast te houden in de droge periodes. Groene speelplekken met grote bomen zorgen voor schaduwrijke plaatsen. Bekijk nu de eerste beelden op de website van Lierkwartier.

Met een knipoog naar het verleden en de techniek van nu worden de nieuwe woningen ontwikkeld. In het Westland lagen de (vlas) akkers. Een woonakker “De vrijstaande boerderij” met daarnaast gelegen een rij woningen. Via diverse ommetjes die door de buurt lopen, worden de woonakkers verbonden met de bestaande buurten zodat iedereen kan genieten van deze nieuwe wijk. De wijken die gerealiseerd gaan worden, zijn Op de Akkers, Aan de Kade en Aan de Lanen. 

De wijk ''Op de Akkers''
Deze wijk zal als eerst gebouwd worden en komt het dichtst bij het centrum te liggen. De woningen zullen verschillende kleuraccenten hebben en boerse kenmerken, zoals luiken, een lage goot en een laag dakvlak. 

De wijk ''Aan de Lanen''
Deze wijk zal een dorpslandelijk karakter hebben. De landelijke sfeer is duidelijk terug te vinden in de houten elementen in veranda's, gevels en lage goten. 

De wijk ''Aan de Kade''
Deze wijk zal aan de Lee worden gerealiseerd. Er worden zowel woningen als appartementen gebouwd met een stenig karakter.

De eerste werkzaamheden zijn al even zichtbaar:
  • Er wordt een zandpakket aangebracht waar de toekomstige wegen, parkeerplaatsen en voetpaden komen
  • Hiervoor zal men op diverse plaatsen boompjes en ander groen gaan rooien
  • De bouwweg vanaf de Veilingweg door het plangebied naar de Markenborgh zal tijdelijk op een nader te bepalen moment aan weerskanten worden afgesloten
Nieuws!
In augustus 2019 is bekend gemaakt dat de verkoop in het eerste kwartaal van 2020 van start zal gaan! Er zullen 104 woningen worden gebouwd, verdeeld over 8 verschillende woningtypen. 

Hoek- en tussenwoning Type A, starters: er worden 17 woningen met een oppervlakte van circa 80m2 gebouwd. De woningen zullen 3 woonlagen hebben waar zich 3 kamers bevinden. 

Hoek- en tussenwoning Type B: 11 woningen hebben een oppervlakte van 106m2 tot 110m2. In de woningen worden 4 tot 5 kamers gebouwd. 

Hoek- en tussenwoning Type C: 18 woningen met een oppervlakte van circa 127m2 tot 134m2. De woningen hebben 3 woonlagen waar 5 tot 6 kamers in zitten. 

Herenhuizen Type D: De herenhuizen zijn wat groter dan de hoek- en tussenwoningen. De oppervlakte van 141m2 tot 157m2 zijn. Er worden 5 tot 6 kamers gerealiseerd in de woningen. 

2-onder-1-kapwoningen Type F: 5 tot 6 kamers zullen gebouwd worden in een woning met een oppervlakte van 149m2 tot 163 m2. 

2-onder-1-kapwoningen Type G: De woningen met type G zijn wat groter dan de woningen met type F. Deze woningen zullen namelijk een oppervlakte hebben van 165m2 tot 177m2. In dit type zullen ook 5 tot 6 kamers gerealiseerd worden. 

Bungalow Type H, gelijkvloers: Deze gelijkvloerse woningen hebben een oppervlakte van 126m2 tot 133m2. De woningen hebben 4 kamers. In tegenstelling tot de andere woningen heeft dit type geen tuin. 

Vrijstaande villa Type J: De grootste woning in de wijk is de vrijstaande villa met een oppervlakte van circa 196m2. In deze woning zullen 5 tot 6 kamers worden gerealiseerd. 

melior is niet de verkopend makelaar, maar wel nieuwsgierig naar het project en de ontwikkelingen
Uiteraard kunnen wij wel wat voor u betekenen op het gebied van hypotheken en makelaardij. Wilt u weten of het kopen van een woning financieel haalbaar is, of een vrijblijvende verkoopofferte ontvangen van uw huidige woning? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!Hierboven vindt u wat sfeerbeelden. Dit zijn niet de definitieve afbeeldingen van de woningen.

Wat kan melior voor u betekenen?
Bent u woonzaam in De Lier, 's-Gravenzande of Naaldwijk en bent u zoek naar een makelaar? Vul dan het contactformulier in bovenaan de pagina.  Wij kunnen u helpen bij zowel het aankopen- als verkopen van uw huis. Voor een hypotheek kunt u altijd terecht bij melior. Om een hypotheek af te sluiten bij ons hoeft u niet per se in bovengenoemde plaatsen woonzaam te zijn.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring