Mijn favorieten

De VlindertuinNog maar twee onder-een-kapwoningen in fase twee te koop! Fase drie van de Vlindertuin is in voorbereiding.

Wonen op een steenworp afstand van zowel het strand als de stad. Wat wilt u nog meer? Tussen 's-Gravenzande  en Naaldwijk begint de tweede  fase van het project "De Vlindertuin". 

De Westlanders noemen ’s-Gravenzande liefkozend  “Breeje Durp” maar officieel is het een stad. Het nieuwe centrum van ’s-Gravenzande wordt ook wel eens " de Stad aan Zee" genoemd. Een prachtige Westlandse kustplaats met vele stranden. Voor de strandliefhebbers betekent dit dat zij niet meer in de file staan naar het strand.  Natuurlijk kunt u ook heerlijk winkelen, genieten van een hapje en een drankje of u verdiepen in de historie van het bruisende "Breeje Durp".

De Vlindertuin is onderdeel van het nieuwbouwgebied Waelpark en krijgt een groen karakter. Het gebied grenst in het zuiden aan de Naaldwijkseweg. Naar het noorden strekt het Waelpark zich uit tussen de Poelwatering en Dijckerwaal tot aan de Poelmolenweg.
De Vlindertuin wordt een onderdeel van de ecologische zone, doordat de brede singel zal aansluiten op de Dijckerwaal. De kades langs het water zijn breed en groen. Ook het park aan de noordzijde van De Vlindertuin is een grote toegevoegde waarde, waardoor u hier fijn kunt recreëren.

In de tweede fase worden 27 ruime eengezinswoningen en 16 royale twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. De woningen hebben een ruime tuin en zijn standaard voorzien van een complete badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk. Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden direct bij de bouw te realiseren, zoals de uitbouw van de achtergevel, dubbele deuren of een dakkapel aan de achterzijde. Nieuwbouwwoningen worden volgens de laatste standaard van energiezuinigheid gebouwd. Niet alleen fijn voor het milieu maar ook fijn voor uw portemonnee. Naast de lagere energierekening kunt u ook nog profiteren van extra korting op de hypotheekrente.melior is niet de verkopend makelaar, maar wel nieuwsgierig naar het project en de ontwikkelingen.
Klik hier voor de ontwikkelvisie van dit project.

Uiteraard kunnen wij wel wat voor u betekenen op het gebied van hypotheken en makelaardij. Wilt u weten of het kopen van een woning financieel haalbaar is of een vrijblijvende verkoopofferte ontvangen van uw huidige woning, vul dan een terugbelverzoek in. Wij nemen graag contact met u op.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring