Mijn favorieten

De Vlindertuin

De vlindertuin start 31 oktober 2019 met de verkoop van fase 3!
Fase 1 en 2 van de vlindertuin zijn vanaf heden uitverkocht. U leest het
goed, ook de laatste woning van fase 2 is nu verkocht. Niet getreurd,
want binnenkort gaat de verkoop van fase 3 van start! In fase 3 komen
twee verschillende woningtypes. Er komen royale twee-onder-één-kapwoningen en riante herenhuizen. Het project heeft een centrale
ligging tussen 's-Gravenzande en Naaldwijk. Het ''nieuwe'' centrum
van 's-Gravenzande wordt ook wel Stad aan de Zee genoemd. Mocht
u dus willen wonen op een steenworp afstand van zowel het strand als het stad, dan is dit bouwproject perfect voor u!  Verder kunt u hier heerlijk winkele, genieten van een hapje en een drankje of je verdiepen in de prachtige historie van het bruisende centrum.

Waar gaan de nieuwe huizen komen?
De Vlindertuin is onderdeel van het nieuwbouwgebied Waelpark en krijgt een groen karakter. Het gebied grenst in het zuiden aan de Naaldwijkseweg. Naar het noorden strekt het Waelpark zich uit tussen de Poelwatering en Dijckerwaal tot aan de Poelmolenweg. De Vlindertuin wordt een onderdeel van de ecologische zone, doordat de brede singel zal aansluiten op de Dijckerwaal. De kades langs het water zijn breed en groen. Ook het park aan de noordzijde van De Vlindertuin is een grote toegevoegde waarde.

 

De royale twee-onder-één-kapwoningen
Er zullen 8 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd worden in fase 3. De woningen zullen gasloos zijn en zeer groot. De woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van 10,76 meter. op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers aanwezig, een complete badkamer en een aparte tweede toiletruimte. Ook de zolder heeft veel mogelijkheden door zijn grootte. Daarnaast is op zolder ook al een aparte ruimte aanwezig voor technische zaken, zoals de CV-ketel, de mechanisce ventilatie en de opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger. De tuinen van de woningen zijn uiteraard ook ruim en breed. 

De riante herenhuizen 
Deze herenhuizen staan paren van twee geschakeld aan elkaar. Aan al uw eisen en wensen op het gebied van woonplezier wordt door de herenhuizen voldaan. De woningen zijn maar liefst 7,30 meter breed en 10,76 meter diep. Dit is terug te vinden op alle verdiepingen. De eerst verdieping is erg ruim met vier slaapkamers en een badkamer die standaard is voorzien van een ligbad, douche en een wastafel. Ook in deze woning is nog een apart toilet gepositioneerd op de eerste verdieping. Als je de trap naar de zolderverdieping neemt, zie je dat er ook nog ruimte genoeg is om extra kamers te realiseren, indien wenselijk. De ontwikkelingen via melior in de gaten houden
melior is niet de verkopend makelaar, maar wel nieuwsgierig naar het project en de ontwikkelingen. Vandaar dat u de ontwikkelingen via onze website in de gaten kunt houden.

Wat kan melior voor u betekenen?
Uiteraard kunnen wij wel wat voor u betekenen op het gebied van hypotheken en makelaardij. Wilt u weten of het kopen van een woning financieel haalbaar is, of een vrijblijvende verkoopofferte ontvangen van uw huidige woning? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring