Mijn favorieten

De Nijverheid

De Nijverheid - Leiden

Op zoek naar een unieke woning die voldoet aan al uw wensen? En bent u gek op monumentale panden? In en rondom een voormalige Nijverheidsschool aan de Toussaintkade in Leiden biedt Steenvlinder te gekke kluswoningen en zelfbouwkavels aan.

Kluswoningen
Tovert u het liefst een oud klaslokaal om tot moderne loftwoning? Dan bieden de kluswoningen in de oude school enorme kansen. Benut dan de hoge plafonds, de oude fietskelder en het dak om iets unieks te maken. Te gek!

Zelfbouwkavels
Kiest u voor maximale invloed op de bouw van uw droomwoning? Dan gaat u voor een zelfbouwkavel. U bepaalt straks zelf wat de indeling van uw woning wordt en hoe de buitenkant eruit ziet. Wat een kans!
 

Hypotheek
Niet alle banken financieren een kluswoning of zelfbouwkavel, maar onmogelijk is het zeker niet!
Bent u op zoek naar een bank die een dergelijke woning financiert? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Of dacht u een bank gevonden te hebben, maar zei die bank tevergeefs 'Nee'? Geef dan niet op! Er zijn wel degelijk banken die een financiering voor een kluswoning of zelfbouwkavel accepteren. Wij, als onafhankelijke adviseurs, helpen u graag bij het vinden van een geschikte bank.
Vul uw gegevens hiernaast in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring