Mijn favorieten

Lier | Molen | Sloot

Begin 2019 starten de architecten met het ontwerpen van de woningen en de appartementen in dit deelgebied van Liermolen. Zodra het bestemmingsplan is vastgesteld kan in de tweede helft van 2019 de verkoop van de woningen in de eerste fase starten.

Deze klimaatwijk is helemaal op de toekomst gericht. Zo wordt er nagedacht om het regenwater vertraagd af te voeren via de mossedumdaken, regentonnen, zichtbare goten, open verharding, infiltratiegreppels en educatieve waterspeelplekken. Ook is het mogelijk om het systeem af te koppelen om regenwater vast te houden in de droge periodes. Groene speelplekken met grote bomen zorgen voor schaduwrijke plaatsen. In de loop van 2019 kunnen we de eerste beelden verwachten op de website.

Met een knipoog naar het verleden en de techniek van nu worden de nieuwe woningen ontwikkeld. In het Westland lagen de (vlas) akkers. Een woonakker “De vrijstaande boerderij” met daarnaast gelegen een rij woningen. Via diverse ommetjes die door de buurt lopen, worden de woonakkers verbonden met de bestaande buurten zodat iedereen kan genieten van deze nieuwe wijk.

De wijken die gerealiseerd gaan worden, zijn Op de Akkers, Aan de Kade en Aan de Lanen. 
De wijk Op de Akkers zal als eerst gebouwd worden en komt het dichtst bij het centrum te liggen. De woningen zullen verschillende kleuraccenten hebben en boerse kenmerken zoals luiken, een lage goot en een laag dakvlak. 
De wijk Aan de Lanen zal een dorpslandelijk karakter hebben. De landelijke sfeer is duidelijk terug te vinden in de houten elementen in veranda's, gevels en lage goten. 
Aan de Kade zal aan de Lee worden gerealiseerd. Er worden zowel woningen als appartementen gebouwd met een stenig karakter.


In maart/april 2019 zijn de eerste werkzaamheden zichtbaar:
  • Er wordt een zandpakket aangebracht waar de toekomstige wegen, parkeerplaatsen en voetpaden komen
  • Hiervoor zal men op diverse plaatsen boompjes en ander groen gaan rooien
  • De bouwweg vanaf de Veilingweg door het plangebied naar de Markenborgh zal tijdelijk op een nader te bepalen moment aan weerskanten worden afgesloten
In het najaar van 2019 zal de verkoop van dit project van start gaan.melior is niet de verkopend makelaar, maar wel nieuwsgierig naar het project en de ontwikkelingen.

Uiteraard kunnen wij wel wat voor u betekenen op het gebied van hypotheken en makelaardij. Wilt u weten of het kopen van een woning financieel haalbaar is of een vrijblijvende verkoopofferte ontvangen van uw huidige woning, vul dan een terugbelverzoek in. Wij nemen graag contact met u op.Hierboven vindt u wat sfeerbeelden, dit zijn niet de definitieve afbeeldingen van de woningen.

Bent u woonzaam in De Lier, 's-Gravenzande of Naaldwijk en bent u zoek naar een makelaar? Neem dan eens contact op melior. Wij kunnen u helpen bij zowel het aankopen- als verkopen van uw huis.
Voor hypotheken kunt u natuurlijk ook terecht bij melior, ook als u woonzaam bent in de Lier, 's-Gravenzande of Naaldwijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring