Mijn favorieten

Natuurlijk Wonen

Het derde deelplan van project ''Waelpark''
Dit is het derde deelplan dat in ontwikkeling gaat. In deze woonwijk worden 53 woningen gebouwd met een groene, ecologische en waterrijke zone. Dit project is naast "De Vlindertuin" een onderdeel van het project "Waelpark" en ligt ten oosten van de kern ’s-Gravenzande. In deze dorpse woonwijk is veel ruimte voor natuur. Aan de speelmogelijkheden voor de kinderen van diverse leeftijden wordt ook aandacht besteed. Daarnaast ligt het strand en het centrum van ’s-Gravenzande dichtbij de woonwijk.

Aardgas vrije woonwijk
Alle woningen in de wijk worden aardgasvrij gebouwd.  Deze woningen worden aangesloten op het warmtenet. Heet water wordt opgepompt uit de diepere grondlagen, zo’n vier kilometer onder de grond. Na gebruik gaat het afgekoelde water weer terug de aarde in, zodat deze weer verwarmd kan worden. Dit is een gesloten cirkel die gebruikmaakt van een natuurlijke bron, namelijk aardwarmte.

De 4 verschillende woontypes
De Rietzanger
Dit zijn 17 ruime eengezinswoningen m
et een woonoppervlakte van ca. 120 m², een open keuken, een diepe tuin met de avondzon, een berging en een achterom. Op de eerste verdieping zijn drie (slaap)kamers te vinden en de tweede verdieping is in te delen naar keuze.De Waterjuffer
Dit zijn 18 riante eengezinswoningen. Een huis bestaat uit 
een woonoppervlakte van ca. 130 m², een open keuken en een diepe achtertuin op het zuid-westen waardoor de zon de hele dag aanwezig is. Op de eerste verdieping zijn drie (slaap)kamers en de tweede verdieping is vrij in te delen. Sommige hoekwoningen hebben als extra detail een erker aan de zijkant en op de eerste verdieping een raampartij in de zijgevel.De Rietkraag
Dit zijn 14 twee-onder-een-kapwoningen aan de ecologische zone. Deze grote w
oningen hebben een woonoppervlakte vanaf ca. 160m² met een breedte van maar liefst 11 meter. De achtertuin is extra groot en gelegen op het zuid-westen. Op de eerste verdieping heeft de woning drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De tweede verdieping is in te delen naar keuze. Ten slotte zijn er ook nog twee parkeerplaatsen op het eigen terrein te vinden.De Waterspiegel
Dit zijn 4 villa’s m
et een vrije ligging aan het water en een tuin van 15 meter breed op het zonnige zuid-westen. U woont hier bijna óp het water! De riante vlonder van 34 m² is nog uit te breiden tot 70 m². ''De Waterspiegel'' heeft een woonoppervlakte van ca. 175m² en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Op de eerste verdieping zijn standaard drie grote slaapkamers en op de tweede verdieping kunnen er extra kamers gecreërd worden.
 


De ontwikkelingen via melior in de gaten houden
melior is niet de verkopend makelaar, maar wel nieuwsgierig naar het project en de ontwikkelingen. Vandaar dat u de ontwikkelingen via onze website in de gaten kunt houden.

Wat kan melior voor u betekenen?
Uiteraard kunnen wij wel wat voor u betekenen op het gebied van hypotheken en makelaardij. Wilt u weten of het kopen van een woning financieel haalbaar is, of een vrijblijvende verkoopofferte ontvangen van uw huidige woning? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring