Mijn favorieten

Sportlaan De Lier

Na jaren met elkaar gesproken te hebben, zijn Arcade en Gemeente Westland tot een akkoord gekomen over het bouwplan aan de Sportlaan in De Lier.
De locatie is al eigendom van Arcade, maar de ontwikkeling van de locatie was nog niet overeengekomen. Inmiddels zijn ze dus tot een overeenstemming gekomen.

Het plan bestaat uit 12 eengezinskoopwoningen, 42 sociale huurwoningen en 8 vrije sector huurwoningen. Gezien de hoeveelheid (sociale) huurwoningen die gebouwd gaan worden, zal er een mooie stap gezet worden richting voldoende betaalbare woningen in het Westland. Het zal een gevarieerd project voor verschillende doelgroepen worden.

Waarschijnlijk wordt er in april een inloopavond georganiseerd voor geïnteresseerde omwonenden.

Ondanks dat de verkopend makelaar van dit project nog onbekend is, is melior wel erg nieuwsgiering naar dit project en de ontwikkelingen. Daarom kunt u de ontwikkelingen via onze website in de gaten houden.

Uiteraard kunnen wij, of we nu de verkopend makelaar worden of niet, ook wat voor u betekenen op het gebied van hypotheken en makelaardij. Wilt u weten of het kopen van een woning financieel haalbaar is of een vrijblijvende verkoopofferte ontvangen van uw huidige woning, vul dan een terugbelverzoek in. Wij nemen graag contact met u op.

 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring