Mijn favorieten

Sportlaan De Lier

De beslissing is gevallen
Na jaren met elkaar gesproken te hebben, zijn Arcade en Gemeente Westland tot een akkoord gekomen over het bouwplan aan de Sportlaan in De Lier. De locatie was al eigendom van Arcade, maar de ontwikkeling van de locatie was nog niet overeengekomen. Inmiddels zijn ze dus tot een overeenstemming gekomen.

Hoe gaat het project eruitzien?
Het plan bestaat uit 42 sociale huurwoningen en 20 vrije sector huurwoningen. Gezien de hoeveelheid (sociale) huurwoningen die gebouwd gaan worden, zal er een mooie stap gezet worden richting voldoende betaalbare woningen in het Westland. Het zal een gevarieerd project voor verschillende doelgroepen worden. Waarschijnlijk wordt er in april een inloopavond georganiseerd voor geïnteresseerde omwonenden.

Overigens gaat Arcade, op de locatie van de voormalige RMTS aan de Sportlaan in De Lier, een appartementgebouw en eengezinswoningen realiseren. Helaas is er op dit moment nog geen informatie bekend over dit project.

De ontwikkelingen via melior in de gaten houden
Ondanks dat de verkopend makelaar van dit project nog onbekend is, is melior wel erg nieuwsgierig naar dit project en de ontwikkelingen. Daarom kunt u de ontwikkelingen via onze website in de gaten houden.

Wat kan melior voor u betekenen?
Uiteraard kunnen wij, of we nu de verkopend makelaar worden of niet, ook wat voor u betekenen op het gebied van hypotheken en makelaardij. Wilt u weten of het kopen van een woning financieel haalbaar is, of een vrijblijvende verkoopofferte ontvangen van uw huidige woning? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring