Mijn favorieten

Thuishaven


Hét nieuwbouwproject in Hoek van Holland!
Het projectgebied ligt aan de rand van de Berghaven net buiten het dorpscentrum. De locatie is onderdeel van het Waterwegcentrum-Oost. Het spectaculaire uitzicht op de Nieuwe Waterweg en de overzijde maken met de bijzondere sfeer van Oude Hoek de locatie tot een interessant woongebied.
 

De plangrens loopt rond het gebied dat wordt afgebakend door de Havenweg, Stationsweg en Cruquiusweg. Op de locatie zijn 10 woningen reeds gerealiseerd in fase 1. Om inzicht te geven in de doelgroep, type woningen en lokale woningmarkt voor deze fase, hebben we advies ingewonnen. Gekozen is voor een luxe woonsegment met 10 tweekappers en 4 vrijstaande woningen. Met vele opties en indelingsvarianten willen wij de woningen voor een brede doelgroep aantrekkelijk maken.


Neem gerust contact met ons op!
Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. melior is de verkopend makelaar van dit nieuwbouwproject. U kunt bellen met 0174 - 54 06 54 of mailen naar info@melior.nl.

U kunt ook contact opnemen met Ooms. Dit is de tweede makelaar van het project. U kunt dan bellen met 010-2730102 of mailen naar schiedam@ooms.com.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring