Mijn favorieten

Zand en Honing

Meer dan 80% van de woningen zijn inmiddels verkocht! Schrijf je nog snel in voor een van de laatste woningen.

Bouw Fase 1 feestelijk van start!
Op donderdag 5 september 2019 is de bouw van Fase 1 gestart en gevierd. Alle kopers van de 82 woningen die in deze eerste fase gerealiseerd worden, waren erbij. Op het feest was een foodtruck aanwezig die zorgde voor een hapje en een drankje. Op dit moment zijn er nog 4 woningen te koop. Benieuwd welke dit zijn? Klik dan hier.

112 woningen waar voorheen kassen stonden
Een gebied waar voorheen kassen stonden, wordt nu klaar gemaakt voor woningen. Een langgerekt ontwikkelingsgebied  “Waelpark” tussen Naaldwijk en ’s-Gravenzande. De doorlopende ecologische zone met veel groen en een nieuwe waterverbinding, waar je veel  kan wandelen en fietsen, heeft plaats voor zo’n 112 woningen. De bouw van Fase 1 is zojuist van start gegaan!

De geschiedenis van het gebied
''Zand en Honing'' dankt de naam aan de geschiedenis van dit gebied. Toen het gebied van zandbanken en duinen uitgroeide tot een woon- en werkplek. Bewoners plukken daar vandaag de dag nog steeds de vruchten van. Vruchten zo zoet als honing. Het gebied ligt aan de oostkant van de kustplaats, ’s-Gravenzande en centraal gelegen in het Westland. Het centrum van ’s-Gravenzande en het strand zijn op respectievelijk loop- en fietsafstand. In het centrum zijn gezellige restaurants en terrasjes te vinden. Verder zijn er allerlei voorzieningen, zoals scholen en sportverenigingen in de buurt.

Aardgas vrije zone
De woningen worden standaard aangesloten op het warmtenet van HVC en zijn aardgasvrij. Er wordt gebruikgemaakt van warmte die er al is, namelijk aardwarmte. Dit warme water stroomt rechtstreeks naar de vloerverwarming en is regelbaar met de ruimtethermostaat. Alle huizen worden voorzien van zonnepanelen en krijgen het hoogste standaard energielabel (A).

De mogelijkheden van uw huis
Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om de kleur van de stenen, wel of geen dakkapel, uitbouw, erkers, puntgevels, verhoogde kappen, dakramen, binnendeuren en deurkrukken. Kortom, de woningen zijn geheel naar eigen keuze te vormen.

De 4 verschillende woontypes
De Wilgenzand
Dit zijn huizen met een woonoppervlakte vanaf 118 m². Verder bezitten de huizen een tuin op het noordoosten of -westen met berging. Er is een keuken aan de voorzijde. Boven zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping. Er is een royale zolderruimte met mogelijkheid tot eigen indeling.

In het huis zit luxe sanitair en tegelwerk verwerkt. Het huis is voorzien van vloerverwarming door het hele huis. Het huis is gecategoriseerd in energielabel A, is aardgasvrij en op de daken liggen zonnepanelen.
De Rozenzand
Deze huizen hebben een woonoppervlakte vanaf 132 m². De tuin ligt op het zuidwesten of zuiden met berging. Bij het huis zit een tuingerichte woonkamer, een keuken aan de voorzijde en standaard drie slaapkamers (uit te breiden tot vijf).

Verder is het huis voorzien van luxe sanitair, tegelwerk en vloerverwarming door het hele huis. Ook deze huizen zijn gecategoriseerd in energielabel A, zijn aardgasvrij en op de daken liggen zonnepanelen. Sommige woningen worden ook uitgevoerd met puntgevel, verhoogde kap, zij-entree of zij-erker. 
De Zilverzand
Deze huizen hebben een woonoppervlakte vanaf 125 m². De tuinligging is op het noordoosten, zuiden of zuidwesten met berging. Er is een keuken aan de voorzijde, drie slaapkamers (uit te breiden tot vijf), luxe sanitair, tegelwerk en vloerverwarming door het hele huis.

Het huis is gecategoriseerd in energielabel A, is aardgasvrij en bezit zonnepanelen op de daken. Sommige woningen worden ook uitgevoerd met puntgevel, verhoogde kap, zij-entree of zij-erker. 
De Goudzand
Dit worden twee-onder-een kap woningen met een woonoppervlakte van 160 / 170 m². De achtertuin ligt op het zuidwesten met vrij uitzicht. In het huis bevind zich een royale tuingerichte woonkamer, een woonkeuken aan de voorzijde van de woning, een garage (optioneel gedeeltelijk bij woning te betrekken), drie slaapkamers op de eerste verdieping en een tweede verdieping die verdeeld kan worden in twee slaapkamers en eventueel een tweede badkamer.

Bij het huis zitten twee parkeerplaatsen en luxe sanitair en tegelwerk. Het huis is gecategoriseerd in energielabel A, aardgasvrij en op het dak zijn zonnepanelen te vinden. Ten slotte is er vloerverwarming door het hele huis.
melior is niet de verkopend makelaar, maar wel nieuwsgierig naar het project en de ontwikkelingen. Vandaar dat u de ontwikkelingen via onze website in de gaten kunt houden. 

Uiteraard kunnen wij wel wat voor u betekenen op het gebied van hypotheken en makelaardij. Wilt u weten of het kopen van een woning financieel haalbaar is of een vrijblijvende verkoopofferte ontvangen van uw huidige woning? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring