Mijn favorieten

Onze medewerkers

melior

Hans Ridder
Ik werk sinds 1995 als hypotheekadviseur. Naast erkend hypotheekadviseur (SEH) ben ik ook erkend hypothecair planner (NVHP), wat inhoudt dat ik naast de hypotheek ook over de verdere financiële situatie van mijn cliënten adviseer. Uw financiële situatie is tenslotte niet alleen gericht op uw woning! In 2012 ben ik 2e geworden bij de landelijke verkiezing 'Hypotheekadviseur van het jaar'. Een uitdagende competitie waarbij honderden adviseurs strijden om zich een jaar lang de beste te mogen noemen. Het leuke van mijn vak is het intensieve contact met mensen die een spannende beslissing gaan nemen / of hebben gemaakt: het kopen van een woning. De uitdaging is om de ingewikkelde materie zo helder mogelijk over te brengen. Daarnaast is het voor mij belangrijk dat ik dit zelfstandig kan doen. Daarbij doen we er alles aan om het onze cliënten naar de zin te maken. Met regelmaat ziet u dan ook nieuwe ideeën van ons langs komen. Of het nu een 'woonspeeddatebus is of een ingepakte luifel', niets is te gek om een goed resultaat voor onze klanten te behalen!
Mariëlle Ridder - van den Berg
Mariëlle Ridder - van den Berg
0174-540654
In 2003 ben ik bij melior gaan werken, het bedrijf van mijn man. Het is prettig om op deze manier nauw betrokken te zijn bij ons bedrijf en om samen te brainstormen over het reilen en zeilen. Daarnaast vind ik het leuk om administratief bezig te zijn en om iedereen waar nodig te assisteren. Ook verzorg ik de boekhouding en facturatie.
Martine de Korte
Martine de Korte
0174-540654
Het mooiste aan dit vak vind ik het contact met verschillende mensen. Het begeleiden van zowel kopers, als verkopers bij het verkopen of kopen van een woning is een leuk en creatief proces. Elke woning heeft zijn eigen verhaal! Daarom ben ik, toen ik in 1999 bij melior kwam als administratief medewerker, gelijk begonnen met de opleiding registermakelaar / taxateur. Deze heb ik in 2002 afgerond en sindsdien ben ik werkzaam in de buitendienst. Met het hele team brainstormen over nieuwe acties, samen met de cliënten proberen de beste deal te maken en het resultaat aan het einde van de rit: 2 blije partijen! Dat maakt deze baan elke dag weer tot een leuke uitdaging.
Gerard van der Wal
Gerard van der Wal
0174-540654
Ik ben Gerard van der Wal en sinds 2008 als schadeverzekeringsadviseur aan het werk voor meliorverzekering. Mijn werk bestaat uit het adviseren van de schadeverzekeringen maar ook het bijstaan van de klanten in geval van schade. Mijn klanten bestaan uit particuliere en zakelijke klanten. Dus wilt u een eerlijk gesprek over uw verzekeringen met een helder en passend advies, loop dan binnen op ons kantoor in De Lier, of bel voor een afspraak.
Vincent Hijnen
Sinds 2007 ben ik werkzaam bij melior. Ik ben begonnen op de afdeling makelaardij als commerciële binnendienst. Mijn taken liepen uiteen van het maken van woningenpresentaties tot het opmaken van de koopovereenkomsten. In 2013 heb ik mijn diploma Erkend Hypotheekadviseur gehaald en heb ik de switch gemaakt naar de hypotheekafdeling. melior kan bij zo’n 40 geldverstrekkers uw hypotheek onder brengen. 40 Geldverstrekkers met elk hun eigen regels en tarieven. Het leukste aan mijn vak vind ik het vergelijk tussen de verschillende aanbieders. Een situatie creëren voor de klant waarbij voorwaarden en tarieven de verwachtingen overtreffen. Inmiddels is melior uitgegroeid naar een hypotheekafdeling met 3 adviseurs (Moniek, Hans en ik) en 3 ondersteuners (Anneke, Bonice en Sandy). Door dit team is melior in staat om hypotheekaanvragen snel en deskundig te verwerken. De ervaring die ik in de makelaardij heb opgedaan geven mij in het hypotheektraject een voorsprong.
Bonice van der Elst
Bonice van der Elst
0174-540654
Sinds 2016 ben ik werkzaam bij melior. Ik ondersteun zowel de verzekeringsadviseur als de hypotheekadviseurs. Op dit moment ben ik bezig met het behalen van mijn WFT-schadeverzekeringsdiploma. Ik vind het leuk dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Het werk is erg afwisselend en uitdagend, het contact met de klanten maakt mijn werk erg leuk!
Moniek Grootscholten
Moniek Grootscholten
0174-540654
Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij melior. Ik begon als derdejaars hbo-stagiaire op de afdeling hypotheken en ben na afloop blijven hangen als commercieel medewerker. Inmiddels ben ik afgestudeerd van de opleiding Financial Services Management en werk ik fulltime als hypotheekadviseur bij melior. De kneepjes van het vak leer ik van Hans en Vincent, de hypotheekadviseurs die al jaren ervaring hebben. Wat ik leuk vind aan de functie is dat ik de meest passende hypotheek voor de klant kan adviseren door meer dan 40 verschillende geldverstrekkers met elkaar te vergelijken. De hoeveelheid verschillende klanten met verschillende situaties maakt mijn werk uitdagend en afwisselend.
Annemiek van Driel
Annemiek van Driel
0174-540654
Ik ben sinds januari 2001 werkzaam bij meliormakelaar/meliorhypotheek. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit administratieve werkzaamheden, zowel voor de makelaardij als de administratieve afhandeling van de hypotheekdossiers. Tevens zorg ik ervoor dat alle kantoorbenodigdheden voldoende op voorraad zijn. Sinds september 2013 is mijn werkplek op het kantoor De Lier vanwege het samenvoegen van alle administratie, daarvoor heb ik ruim 12,5 jaar met veel plezier op het kantoor in Hoek van Holland gewerkt. Ook op het kantoor in De Lier heb ik het erg naar mijn zin, het werk is zeer afwisselend en de dagen vliegen voorbij.