Mijn favorieten

Ons kantoor

Advies over alles op het gebied van wonen!
melior helpt u verder! Of het nu gaat om uw hypotheek, aan- of verkoop van een woning, verzekeringen of informatie over de taxatie van uw woning. Al deze vragen worden door ons persoonlijk beantwoord. Doordat melior deze diensten kan combineren, creëren wij een meerwaarde voor u. Wij kunnen namelijk als geen ander uw totale financiële plaatje inzichtelijk maken. Bij melior hebben we ''alles in één hand'', waardoor snel handelen mogelijk is.

Onze combinaties
melior combineert diverse diensten met elkaar, zoals aankoopbegeleiding en hypotheekadvies. Na een grondige en vrijblijvende inventarisatie weet je al snel wat je kan kopen en wat de bijbehorende maandlasten zullen worden. Vervolgens begeleiden wij je bij de aankoop van een woning en adviseren en verzorgen we onafhankelijk een passende hypotheek. Ook geven we advies over de benodigde verzekeringen en doen we je belastingaangifte.Wat als ik niet op zoek ben naar een combinatie van diensten?
Niet voor iedereen vallen de diensten altijd samen. Misschien woon je al ergens en ben je niet van plan om te verhuizen. Ook dan kunnen we je van dienst zijn! Misschien kan het verzekeringspakket optimaler of is er voordeel te behalen door het oversluiten van de hypotheek. In alle situaties zullen we u zo goed mogelijk helpen door ons maximaal in te zetten. 

melior is sinds 1999 actief als makelaar en vanaf 2002 als hypotheek- en verzekeringsadviseur. Dit doen we met passie! In 2012 zijn we zelfs tweede geworden bij de hypotheekadviseur van het jaar verkiezing!  

melior

Kantoor Vestiging melior

Adresgegevens

Hoofdstraat 107
2678 CH De Lier
KvK nummer: 24274779
BTW nummer: 8084.00885.B01
8.30 tot 17.00