Maak een afspraak
Stel je vraag via WhatsApp

Doorstromen

Het verhuizen van een bestaande hypotheek naar je nieuwe woning

Je hebt al een eigen woning, maar wilt graag verhuizen. Wat is dan handig: neem je de bestaande hypotheekvorm en rente mee? Of is het slimmer om een nieuwe hypotheek af te sluiten? En hoe zit het dan met de overwaarde? Mag de hypotheek dan nog 30 jaar lopen?

Veel vragen, maar ook veel mogelijkheden!

Er zijn inderdaad talloze regels omtrent het verhuizen van een hypotheek, maar ook veel kansen. Het is zonde om deze mogelijkheden te laten liggen, dus laat je goed voorlichten! melior kan je daarover perfect adviseren. Een duidelijke uitleg, laagdrempelige benadering en persoonlijk contact zijn daarbij de sleutelwoorden. Daarnaast ervaar je het voordeel van de combinatie financiële dienstverlening en makelaardij. We kunnen je namelijk ook direct adviseren over de verkoop van je huidige woning!

Maak direct een afspraak

melior helpt je door samen alle stappen overzichtelijk te maken

We begrijpen dat een dergelijke stap niet zo maar gemaakt is. Maak dan ook vrijblijvend een eerste afspraak met ons. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Wij lopen samen met je alle stappen door en geven je een overzichtelijk beeld van de mogelijkheden, zodat je daarna in alle rust je beslissing kunt nemen. melior ontzorgt!

Wat doet melior anders?

  • Bij melior hebben we ook verstand van de makelaardij, waardoor we breder advies kunnen geven dan alleen maar de hypotheek. Bijvoorbeeld het inschatten van de waarde of de gevolgen van de bouwkundige staat van een woning op het hypotheekadvies.
  • De omgang met mensen staat bij ons op nummer 1. We luisteren goed naar je wensen en weten dat te vertalen in ons hypotheekadvies.
  • Korting op de aankoopbegeleiding indien er een hypotheek wordt afgesloten bij melior.
  • Makelaardij, hypotheken en verzekeringen hebben alles met elkaar te maken. Fijn als je voor elk advies gewoon bij één aanspreekpunt terecht kunt.

Kom gerust langs voor een gratis gesprek!

Heb je al een andere woning op het oog of wil je je eerst oriënteren wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op!

Maak direct een afspraak