Mijn favorieten

Doorstromen

U heeft reeds een eigen woning, maar wilt graag verhuizen. Wat is dan handig: neemt u de bestaande hypotheekvorm en rente mee? Of is het slimmer om een nieuwe hypotheek af te sluiten? En hoe zit het dan met de overwaarde? Mag de hypotheek dan nog 30 jaar lopen?

Veel vragen, maar ook veel mogelijkheden! Er zijn inderdaad talloze regels omtrent het verhuizen van een hypotheek, maar ook veel kansen. Het is zonde om deze mogelijkheden te laten liggen, dus laat u goed voorlichten! Meliorhypotheek kan u daarover perfect adviseren. Na een 'pittige intake' (we vragen u het hemd van uw lijf!), gaan we voor u aan de slag! 

Een duidelijke uitleg, laagdrempelige benadering en persoonlijk contact zijn daarbij de sleutelwoorden. Daarnaast ervaart u het voordeel van de combinatie financiële dienstverlening en makelaardij: we kunnen u namelijk ook direct adviseren over de verkoop van uw huidige woning!

We begrijpen dat een dergelijke stap niet zo maar gemaakt is. Maakt u dan ook vrijblijvend een 1e afspraak met ons. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Wij lopen samen met u alle stappen door en geven u een overzichtelijk beeld van de mogelijkheden, zodat u erna in alle rust uw beslissing kunt nemen. melior ontzorgt!