Mijn favorieten

Doorstromen

Het verhuizen van een bestaande hypotheek naar uw nieuwe woning
U heeft reeds een eigen woning, maar wilt graag verhuizen. Wat is dan handig: neemt u de bestaande hypotheekvorm en rente mee? Of is het slimmer om een nieuwe hypotheek af te sluiten? En hoe zit het dan met de overwaarde? Mag de hypotheek dan nog 30 jaar lopen?

Veel vragen, maar ook veel mogelijkheden! Er zijn inderdaad talloze regels omtrent het verhuizen van een hypotheek, maar ook veel kansen. Het is zonde om deze mogelijkheden te laten liggen, dus laat u goed voorlichten!. melior kan u daarover perfect adviseren. Na een 'pittige intake' (we vragen u het hemd van uw lijf!), gaan we voor u aan de slag! 

Een duidelijke uitleg, laagdrempelige benadering en persoonlijk contact zijn daarbij de sleutelwoorden. Daarnaast ervaart u het voordeel van de combinatie financiële dienstverlening en makelaardij. We kunnen u namelijk ook direct adviseren over de verkoop van uw huidige woning!

melior helpt u door samen alle stappen overzichtelijk te maken
We begrijpen dat een dergelijke stap niet zo maar gemaakt is. Maakt u dan ook vrijblijvend een eerste afspraak met ons. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Wij lopen samen met u alle stappen door en geven u een overzichtelijk beeld van de mogelijkheden, zodat u erna in alle rust uw beslissing kunt nemen. melior ontzorgt!
 

Wat doet melior anders dan de concurrent?

melior is een makelaar en tussenpersoon die uitblinkt in heel veel aspecten omtrent makelaardij.

Hieronder staan enkele punten waardoor melior zich onderscheidt:

  • Gratis aankoopbegeleiding indien er een hypotheek wordt afgesloten bij melior
  • Eén van de weinige makelaars die ook hypotheken afsluit
  • Eén van de weinige hypotheekverstrekkers die ook makelaardij doet
  • Alles onder één dak principe (makelaardij, hypotheek & verzekering)
  • Op alle vlakken worden klanten ontzorgd
  • Wie een nieuwe klant aanbrengt, ontvangt zelf een lunch- of diner bon
  • De uitstraling en sfeer zijn fijn. Als een klant eenmaal bij ons binnen is, blijft hij ook
  • Hoge klanttevredenheid

Ontdek wat ons team in de verschillende vestigingen voor u kan betekenen.
 

Kom gerust langs voor een gratis gesprek!

Of u nu bij ons komt voor een startershypotheek, toelichting op doorstromen met uw hypotheek, verzekering of voor de aankoop van een woning; wij zijn u zeer graag ten dienst. melior staat voor een persoonlijke aanpak bomvol ''out of the box'' ideeën bij o.a. de verkooptactiek van huizen. Bent u erg benieuwd wat onze deskundige makelaars en/of hypotheekadviseurs in De Lier of ’s-Gravenzande voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

melior is verre van een traditionele makelaar of hypotheekadviseur. Bij ons is alles erop gericht om u zo perfect mogelijk te voorzien in een eerlijk hypotheekadvies dat u begrijpt en waar u direct wat mee kunt.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring