Mijn favorieten

Stille verkoop

Wellicht wilt u wel uw woning te koop aanbieden maar niet dat iedereen hiervan op de hoogte is. Anderzijds wilt u misschien niet de kans missen dat een potentiële koper uw woning overslaat.

melior biedt daarom de mogelijkheid om uw woning in de zogenaamde “stille verkoop’’ te zetten. Wij bieden het "Stille verkooppakket" aan waarbij u de woning wel te koop heeft staan maar er geen borden en dergelijke bij uw woning worden geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om op een rustige manier te kijken of wij voor u de koper van uw woning kunnen vinden.

Wat heeft dit “Stille verkooppakket” u te bieden?
  • Opname van de woning door een gecertificeerde taxateur
  • Waardeverklaring van uw woning
  • Verkoopadvies door een van onze makelaars
  • Gratis advies door een van de gecertificeerde hypotheekadviseurs van meliorhypotheek over woonlasten en financieringen
  • Wij stellen een uitgebreide brochure samen van uw woning voor eventuele belangstellenden.
  • Plaatsen van een omschrijving van de woning op een apart gedeelte van onze site, zonder foto’s en adres
  • Het actief benaderen van woning zoekers, het regelen van bezichtigingen en we voeren voor u de onderhandelingen
  • Indien u besluit om toch de woning openlijk te koop aan te bieden heeft u de garantie dat de woning binnen 3 werkdagen overal zichtbaar is door middel van een tuinbord, social media, Funda en een vermelding op onze website
  • Wij kunnen u helpen bij het vinden van een tijdelijke huurwoning zodra uw woning is verkocht

De kosten voor dit “Stille verkooppakket” bedragen eenmalig € 195,= bij het opstarten van de verkoop en daarna € 25,= per maand. Indien er een verkoop tot stand komt, is de vooraf overeengekomen courtage van toepassing met aftrek van de reeds gemaakte kosten. Zo kunt u dus met geringe kosten uw woning te koop aanbieden zonder dat iedereen hiervan op de hoogte is.
 

Makelaardij en hypotheken

Bent u woonzaam in De Lier, 's-Gravenzande of Naaldwijk en bent u zoek naar een makelaar? Neem dan eens contact op melior. Wij kunnen u helpen bij zowel het aankopen- als verkopen van uw huis.
Voor hypotheken kunt u natuurlijk ook terecht bij melior, ook als u bijvoorbeeld woonzaam bent in de Lier, 's-Gravenzande of Naaldwijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring