Maak een afspraak
Stel je vraag via WhatsApp

Verkoop

Een betrokken makelaar die je actief op de hoogte houdt van de status van je verkoop

melior is een makelaar die de beste aanpak heeft voor de verkoop van jouw woning. Wij zijn een groot voorstander van een persoonlijke benadering bij het gehele verkooptraject. Een ervaren makelaar, die creatief is in de verkoop, zakelijk in de afspraken, maar het gevoel zeker niet uit het oog verliest. We snappen dat het verkooptraject van je woning spannend kan zijn en emotie met zich mee kan brengen. We zorgen voor een actieve terugkoppeling over de stand van zaken, een peptalk als de verkoop minder snel verloopt en vooral een luisterend oor!

Helemaal thuis in de omgeving van het Westland en Maassluis

We zijn dé kenners van de Westlandse woningmarkt, met meer dan 20 jaar ervaring en vestigingen in ‘s-Gravenzande en De Lier.

Die kennis en ervaring combineren we met een heel actieve verkoopstrategie. Niet alleen de bekende middelen, maar regelmatig ook opvallende initiatieven. Als verkoper kun je op directe communicatie rekenen. Je hebt altijd iemand aan de lijn die exact weet waarover je belt, ook als je vaste contactpersoon even in gesprek is. We zijn via verschillende kanalen te bereiken. Bellen, Whatsappen en mailen is allemaal mogelijk, of je loopt gewoon even binnen op een van onze kantoren.

Maak direct een afspraak

Wat doet melior anders?

  • Bij melior hebben we ook verstand van hypotheken, waardoor we de kopers van je woning snel en passend kunnen adviseren. Hierdoor zal de enthousiaste koper sneller tot koop van je woning overgaan. Daarnaast kunnen we met je meedenken en adviseren over de dubbele woonlasten.
  • De omgang met mensen staat bij ons op nummer 1. We luisteren dus goed naar je wensen als verkoper en weten dat op de juiste manier te verbinden met de wensen van de koper.
  • Iedere woning wordt gepresenteerd in een professioneel gedrukte brochure.
  • Wij maken gebruik van (sfeer)plattegronden, 360 graden foto’s en sociale media, zoals Facebook en Instagram ter promotie van je woning.
  • Er wordt door ons nauw contact gehouden met de bezichtigers van de woningen, wat we actief aan je terugkoppelen. Op deze manier blijf je op de hoogte van het verkoopproces.
  • Zeer opvallende “Te Koop” borden neerzetten, ronduit de beste!

Uiteraard komt de woning op de bekende internetsites te staan, zoals Funda, VBO en melior.nl.

Je ziet het; melior is de betrokken makelaar die zijn uiterste best doet jouw woning op een zo goed mogelijke manier te verkopen.

Wat heeft melior je nog meer te bieden?

  • Makelaars die gecertificeerd en gekwalificeerd zijn
  • Jarenlange ervaring in het vak
  • Een groot netwerk door meerdere kantoren en de combinatie met de onafhankelijke hypotheek- en verzekeringsadviseurs van melior
  • Wij zijn actieve makelaars. Je kunt de woningen die wij in de verkoop hebben 6 dagen per week bezichtigen. Ook buiten kantoortijden zijn wij persoonlijk bereikbaar

Kom gerust langs voor een gratis gesprek!

Ben je woonachtig in de omgeving van het Westland, Maassluis, Midden-Delfland of Hoek van Holland en op zoek naar een unieke makelaar? Neem contact met ons op.

Maak direct een afspraak