Mijn favorieten

Taxatie

WIJ HEBBEN EEN VAST, SCHERP TARIEF VOOR EEN NWWI TAXATIE:

€ 495,= INCL. BTW EN NWWI BIJDRAGE, VOOR WONINGEN TOT € 400.000,=!


Én u heeft het rapport al enige dagen na de opname in huis. Klik hier om direct een taxatie aan te vragen!

Het is geen eenvoudige zaak om de juiste waarde te bepalen van een woning. Het vereist niet alleen kennis van het object zelf, ook andere zaken kunnen veel invloed hebben op de waarde.
Factoren die van invloed kunnen zijn op de taxatie zijn o.a. prijsontwikkeling op de woningmarkt, de mate van courantheid van de woning, de staat en ligging van de onroerende zaak, de overheidsregels en de bouwtechnische beoordeling. Taxeren is het werk van specialisten. Daarom is het van belang om te kiezen voor een makelaar, die zich constant bezig houdt met de woningmarkt. Wij zijn als taxateurs ingeschreven in het Nederlands Register van de Stichting Certificering van Vastgoed Makelaars (S.C.V.M.).

Wat is het NWWI?

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

De taxatierapporten van melior kunt u gebruiken voor:
  •  Het verkrijgen van een hypothecaire financiering.
  •  Het oversluiten van uw huidige hypotheek.
  •  De vaststelling van de huurwaarde.
  •  De vaststelling van de waarde bij echtscheiding en/of verdeling tussen partners.
Bij objecten boven de € 400.000,- wordt het tarief voor de taxatie in overleg vastgesteld.