Mijn favorieten

Taxatie

Taxatie nodig voor woningen in De Lier, Naaldwijk of ’s-Gravenzande?

Zoekt u een erkend taxateur om uw gewenste woning in bijvoorbeeld De Lier te taxeren? Met de juiste taxatie weet u precies hoeveel een woning waard is en betaalt u niet teveel voor uw nieuwe huis. Bij de aankoop van een nieuwe woning heeft u doorgaans een taxatierapport nodig. Voor de hypotheek is dit meestal een NWWI rapport. Dit is zeker het geval als u een woning onder de Nationale Hypotheek Garantie koopt. melior is actief voor taxatie in De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande.
 

Ons scherpe tarief

Wij hebben een vast, scherp tarief voor een NWWI taxatie: €550,- inclusief btw en NWWI bijdrage voor woningen tot €400.000,-. Bij objecten boven de €400.000,- wordt het tarief voor de taxatie in overleg vastgesteld. U heeft het rapport al enige dagen na de opname in huis. Klik hier om direct een taxatie aan te vragen.
 

De juiste waarde bepalen

Het is geen eenvoudige zaak om de juiste waarde van uw woning te bepalen. Het vereist niet alleen kennis van het object zelf, ook andere zaken kunnen veel invloed hebben op de waarde.
 

Factoren waar u op moet letten bij taxatie

Factoren die invloed kunnen hebben op de taxatie zijn onder andere de prijsontwikkeling op de woningmarkt, de mate van courantheid van de woning, de staat en ligging van de onroerende zaak, de overheidsregels en de bouwtechnische beoordeling. Taxeren is het werk van specialisten. Daarom is het van belang om te kiezen voor een makelaar die zich constant bezighoudt met de woningmarkt, zoals melior. Wij zijn als taxateurs ingeschreven in het Nederlands Register van de Stichting Certificering van Vastgoed Makelaars (S.C.V.M.).
 

Wat is het NWWI?

''Het Nederlands Woning Waarde Instituut'', het NWWI, keurt rapporten van woningtaxaties die gedaan zijn door aangesloten taxateurs. Het NWWI ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen op deze manier heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. 

Waarvoor kunt u de taxatie gebruiken?

De taxatierapporten van melior kunt u gebruiken voor:

  • Het verkrijgen van een hypothecaire financiering
  • Het oversluiten van uw huidige hypotheek
  • De vaststelling van de huurwaarde
  • De vaststelling van de waarde bij echtscheiding en/of verdeling tussen partners

melior makelaardij: ''alles in een hand.''

Bij melior kunt u naast taxatie van objecten ook terecht voor alle andere zaken rondom makelaardij, zoals het aankopen-, verkopen- en verhuren van huizen, hypotheken en verzekeringen. De combinatie van deze diensten is een groot voordeel. Wij kunnen namelijk als geen ander uw financieel plaatje in kaart brengen. Door deze combinatie kunnen wij snel handelen! melior heeft twee vestigingen waar u terecht kunt. Een in De Lier en een in ’s-Gravenzande.
 

Schakel ons in voor uw taxatie

Wilt u graag verhuizen en heeft u uw droomhuis al gevonden? Vraag dan een erkend en betrouwbaar taxateur om de woning te taxeren, zoals melior. Zo betaalt u nooit te veel en weet u wat u kunt verwachten van de woning. Door de taxatie te laten uitvoeren door melior komt u nooit voor verrassingen te staan. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gauw contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring