Mijn favorieten

Taxatie

Taxatie nodig voor woningen in De Lier, Naaldwijk of ’s-Gravenzande?

Zoekt u een erkend taxateur om uw gewenste woning in bijvoorbeeld De Lier te taxeren? Met de juiste taxatie weet u precies hoeveel een woning waard is en betaalt u niet teveel voor uw nieuwe huis. Bij de aankoop van een nieuwe woning heeft u doorgaans een taxatierapport nodig. Voor de hypotheek is dit meestal een NWWI rapport, zeker wanneer u een woning onder de Nationale Hypotheek Garantie koopt. melior is actief voor taxatie in De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande.
 

Ons scherpe tarief

Wij hebben een vast, scherp tarief voor een NWWI taxatie: 495 euro inclusief btw en NWWI bijdrage voor woningen tot 400.000 euro. Bij objecten boven de 400.000 euro wordt het tarief voor de taxatie in overleg vastgesteld. U heeft het rapport al enige dagen na de opname in huis. Klik hier om direct een taxatie aan te vragen!

 

De juiste waarde bepalen

Het is geen eenvoudige zaak om de juiste waarde te bepalen van uw woning. Het vereist niet alleen kennis van het object zelf, ook andere zaken kunnen veel invloed hebben op de waarde.
 

Factoren waar u op moet letten bij taxatie in Naaldwijk

Factoren die van invloed kunnen zijn op de taxatie zijn onder andere de prijsontwikkeling op de woningmarkt, de mate van courantheid van de woning, de staat en ligging van de onroerende zaak, de overheidsregels en de bouwtechnische beoordeling. Taxeren is het werk van specialisten. Daarom is het van belang om te kiezen voor een makelaar die zich constant bezighoudt met de woningmarkt. Wij zijn als taxateurs ingeschreven in het Nederlands Register van de Stichting Certificering van Vastgoed Makelaars (S.C.V.M.).
 

Wat is het NWWI?

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, keurt rapporten van woningtaxaties die gedaan zijn door aangesloten taxateurs. Het NWWI ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. 

Waarvoor kunt u de taxatie gebruiken?

De taxatierapporten van melior kunt u gebruiken voor:

  • Het verkrijgen van een hypothecaire financiering
  • Het oversluiten van uw huidige hypotheek
  • De vaststelling van de huurwaarde
  • De vaststelling van de waarde bij echtscheiding en/of verdeling tussen partners

melior makelaardij: alles onder 1 dak

Bij melior kunt u naast taxatie terecht voor aankopen, verkopen, verhuur, hypotheken en verzekeringen. De combinatie van deze diensten is een groot voordeel: wij kunnen als geen ander uw totale financiële plaatje overzien. Daardoor kunnen wij snel handelen! Wij hebben twee vestigingen: in De Lier en in ’s-Gravenzande.
 

Schakel ons in voor taxatie in ‘s-Gravenzande

Wilt u graag verhuizen en heeft u uw droomhuis al gevonden? Vraag dan een erkend en betrouwbaar taxateur om de woning te taxeren. Zo betaalt u nooit te veel en weet u wat u kunt verwachten van de woning. Door de taxatie te laten uitvoeren door melior makelaardij komt u nooit voor verrassingen te staan. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Bijvoorbeeld via ons contactformulier op onze website.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring