Mijn favorieten

Hypotheek oversluiten

Wanneer is een hypotheek oversluiten handig?
Er kunnen diverse redenen zijn om uw hypotheek opnieuw af te sluiten. Misschien is de lage rentestand op dat moment een goede reden. Of is het wellicht raadzaam om meer aan de aflossing te gaan doen, zodat u aan het eind van de looptijd lagere maandlasten heeft.

Heeft u momenteel geen hoge rente, maar loopt uw rentevaste periode binnen een paar jaar af? Ook dan kan het nuttig zijn om tegen de huidige lage rente opnieuw vast te zetten. melior rekent u vrijblijvend voor wat de mogelijkheden zijn. Daarbij bekijken we of het te behalen voordeel opweegt tegen de te maken kosten.

Twijfelt u of het nut heeft? In een kort gesprekje kunnen wij u goed voorlichten! Neem dus gerust contact met ons op.
 

Kom gerust langs voor een gratis gesprek!

Of u nu bij ons komt voor een startershypotheek, toelichting op doorstromen met uw hypotheek, verzekering of voor de aankoop van een woning; wij zijn u zeer graag van dienst. melior staat voor een persoonlijke aanpak bomvol ''out of the box'' ideeën bij o.a. de verkooptactiek van huizen. Bent u erg benieuwd wat onze deskundige makelaars en/of hypotheekadviseurs in De Lier en ’s-Gravenzande voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

melior is verre van een traditionele makelaar of hypotheekadviseur. Bij ons is alles erop gericht om u zo perfect mogelijk te voorzien in een eerlijk hypotheekadvies dat u begrijpt en waar u direct wat mee kunt.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring