Maak een afspraak
Stel je vraag via WhatsApp

Verhogen

Ben je benieuwd naar je mogelijkheden om te verbouwen of te verduurzamen?

Er kunnen diverse redenen zijn om je hypotheek te verhogen. Een uitbouw aan de woonkamer, een nokverhoging, of verduurzaming van de woning. Of misschien wil je geld vrijmaken voor een andere grote aankoop. Als je huidige hypotheek al een scherpe rente heeft, wil je die graag behouden en is het verhogen van deze hypotheek de beste oplossing. melior berekent vrijblijvend voor je wat de mogelijkheden zijn. Daarbij bekijken we of het te behalen voordeel opweegt tegen de te maken kosten. Twijfelt je of het nut heeft? In een kort gesprek kunnen wij je goed voorlichten! Neem dus gerust contact met ons op.

Wat doet melior anders?

  • Bij melior hebben we ook verstand van de makelaardij, waardoor we breder advies kunnen geven dan alleen maar de hypotheek. Bijvoorbeeld het inschatten van de waarde en de gevolgen van een verbouwing hierop.
  • De omgang met mensen staat bij ons op nummer 1. We luisteren goed naar je wensen en weten dat te vertalen in ons hypotheekadvies.
  • Makelaardij, hypotheken en verzekeringen hebben alles met elkaar te maken. Fijn als je voor elk advies gewoon bij één aanspreekpunt terecht kunt.

Kom gerust langs voor een gratis gesprek!

Ben je benieuwd wat je mogelijkheden zijn om te verbouwen of te verduurzamen? Wij rekenen het graag en vrijblijvend voor je uit! In sommige gevallen kan het ook zijn dat verhuizen toch de betere optie is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak direct een afspraak