Mijn favorieten

Particulieren

Particulieren meliorverzekering

meliorverzekering is hét aanspreekpunt voor al uw particuliere verzekeringen. Of het nu over uw brommer, uw woonhuis of uw ziektekosten gaat, u kunt voor alle verzekeringen bij ons terecht. Door samenwerkingsverbanden met zo'n 50 verzekeraars kunnen wij uw lopende verzekeringen voor u in beheer nemen. Daarnaast hebben we dus een ruime keuze, zodat u de beste verzekeringsoplossing aangeboden krijgt.

Dienstverlening

Voor de service op de schadeverzekeringen hebben wij de Meliorhypotheek Verzekering Servicepakket. De werkzaamheden die onder dit servicepakket vallen is het adviseren over en bemiddelen in al uw particuliere verzekeringen, ook als deze niet via onze bemiddeling lopen.

De verzekeringen via onze bemiddeling geschieden tegen netto tarieven, dus zonder provisie. Jaarlijks controleren wij uw autoverzekering op premie en voorwaarden. Elke 3 jaar nemen wij uw persoonlijke situatie met u door. Wij inventariseren de risico’s, bepalen de wenselijkheid van de diverse verzekeringen, vergelijken de voorwaarden en tarieven van aanbieders en sluiten de verzekeringen voor u af. Bij schade wikkelen wij deze voor u af. Tevens fungeren wij als vraagbaak voor al uw vragen op het gebied van verzekeringen. Het tarief van het Verzekering Servicepakket is € 17,50 per maand. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en tarieven, dan willen wij dit graag in een persoonlijk gesprek toelichten. Voor een afspraak verzoeken wij u contact met ons op te nemen.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring