Mijn favorieten

Zelfbouwprojecten

 

melior is sinds 2016 betrokken bij de projecten van Steenvlinder. Deze organisatie maakt zelfbouw mogelijk op vrijgekomen locaties: kavels en kluscomplexen. Na het project in ’s-Gravenzande met de Prins Willem Alexander school zijn wij ons verder gaan verdiepen in de beste hypotheek voor kluswoningen en kavels. In het project "Metamorfose Rijswijk" hebben we dan ook al meerdere klanten kunnen helpen aan een goede financiering voor hun plannen. 

Hier treft u een link aan naar meer informatie over de diverse projecten van Steenvlinder.

Hieronder treft u twee zelfbouwprojecten aan die binnenkort in de verkoop gaan.

 

De Wijde Wiericke in Nieuwerbrug (nabij Bodegraven)


28 zelfbouwkavels omringd door water en groen in Nieuwerbrug

Wonen zoals u dat wilt? Dan is een eigen huis bouwen echt iets voor u! Het kan in "Mijn eigen Wiericke", het zelfbouwproject van Steenvlinder in Nieuwerbrug. Omringd door water en groen, bouwt u hier een vrijstaand huis of geschakelde woning.

 

Heerlijk dorps wonen én uitstekend bereikbaar

Binnen 5 minuten zit u op de A12 naar Utrecht of Den Haag. Ook fietst u makkelijk naar het station van Bodegraven of Woerden, met alle voorzieningen die u nodig heeft. En in het weekend haalt u verse eitjes of eigengemaakte kaas bij de boer aan de dijk. De mogelijkheden bij "Mijn eigen Wiericke" zijn eindeloos!


Voor het financieren van een bouwkavel én de kosten om het huis te bouwen kan er een hypotheek afgesloten worden. Hierbij wil de geldverstrekker weten of de woning die u zelf ontwerpt en bouwt ook voldoende waard is als zekerheid voor de hypotheek. Dat is voor uzelf uiteraard ook belangrijk! Daarbij gaan ze uit van de kostenraming en de tekeningen die gemaakt worden. Een taxateur kan vervolgens bepalen wat de woning waard is als hij is afgebouwd.     

Het geld uit de hypotheek komt niet in één keer vrij. Allereerst koopt u de kavel en het geld daarvoor gaat vanuit de bank naar de notaris waar de kavel op uw naam wordt gezet. Het deel van de hypotheek wat nodig is om de bouwkosten te betalen blijft nog bij de geldverstrekker staan in een bouwdepot. Iedere keer als u een nota krijgt, dient u die in en wordt de nota uit dit bouwdepot betaald. Net zo lang totdat uw woning af is.    

Een aantal geldverstrekkers financieren geen zelfbouw en richten zich liever op bestaande bouw of kant-en-klare nieuwbouw. Laat u hierdoor niet uit het veld slaan. Er zijn vele geldverstrekkers die zelfbouw wel financieren en wij helpen u graag bij het kiezen van de beste daarvan.    

melior bemiddelt voor bijna alle geldverstrekkers in Nederland en onze adviseurs zijn bekend met dit project. Hierdoor kunnen we met u meedenken en weten we welke stappen u het beste kan nemen om uw eigen droomwoning te bouwen. Maak vrijblijvend een afspraak en we rekenen graag de mogelijkheden voor u uit!

Hier vindt u meer informatie over dit project.

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende hypotheekgesprek: Klik hier


De Vrije Wilg in Dordrecht
"De Vrije Wilg" in Dordrecht heeft 24 zelfbouwkavels aan de rand van Dordrecht en ’t groen. 
Een vrijstaand huis zoals u het wilt hebben? Het kan met een zelfbouwkavel in "De Vrije Wilg" in Dordrecht. Op de grote kavels heeft u volop ruimte voor een woning van één tot vier bouwlagen! U bepaalt zelf het ontwerp en de indeling van uw droomhuis. 
 

Hier vindt u meer informatie over dit project.

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende hypotheekgesprek: Klik hier

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring