Mijn favorieten

Zelfbouwprojecten

 

Melior is sinds 2016 betrokken bij de projecten van Steenvlinder. Deze organisatie maakt zelfbouw mogelijk op vrijgekomen locaties: kavels en kluscomplexen. Na het project in ’s-Gravenzande met de Prins Willem Alexander school zijn wij ons verder gaan verdiepen in de beste hypotheek voor kluswoningen en kavels. In het project Metamorfose Rijswijk hebben we dan ook al meerdere klanten kunnen helpen aan een goede financiering voor hun plannen. 

Hier tref je een link aan naar meer informatie over de diverse projecten van Steenvlinder.

Hieronder tref je tweezelfbouwprojecten aan die binnenkort in de verkoop gaan.

 

De Wijde Wiericke in Nieuwerbrug (nabij Bodegraven)


28 zelfbouwkavels omringd door water en groen in Nieuwerbrug

Wonen zoals jij dat wilt? Dan is een eigen huis bouwen echt iets voor jou! Het kan in Mijn eigen Wiericke, het zelfbouwproject van Steenvlinder in Nieuwerbrug. Omringd door water en groen, bouw je hier een vrijstaand huis of een geschakelde woning.

 

Heerlijk dorps wonen én uitstekend bereikbaar

Binnen 5 minuten zit je op de A12 naar Utrecht of Den Haag. Ook fiets je makkelijk naar het station van Bodegraven of Woerden, met alle voorzieningen die je nodig hebt. En in het weekend haal je verse eitjes of eigengemaakte kaas bij de boer aan de dijk. De mogelijkheden bij 'Mijn eigen Wiericke' zijn eindeloos!


Voor het financieren van een bouwkavel én de kosten om het huis te bouwen kan je een hypotheek afsluiten. Hierbij wil de geldverstrekker weten of de woning die je zelf ontwerpt en bouwt ook voldoende waard is als zekerheid voor de hypotheek. Dat is voor je zelf uiteraard ook belangrijk!  Daarbij gaan ze uit van de kostenraming en de tekeningen die je maakt. Een taxateur kan vervolgens bepalen wat de woning waard is als hij is afgebouwd.     

Het geld uit de hypotheek komt niet in 1x vrij. Allereerst koop je de kavel en het geld daarvoor gaat vanuit de bank naar de notaris waar de kavel op je naam wordt gezet. Het deel van de hypotheek wat nodig is om de bouwkosten te betalen blijft nog bij de geldverstrekker staan in een bouwdepot. Iedere keer als je een nota krijgt dien je die in en wordt de nota uit dit bouwdepot betaald. Net zo lang tot dat je woning af is.    

Een aantal geldverstrekkers financieren geen zelfbouw en richten zich liever op bestaande bouw of kant-en-klare nieuwbouw. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan. Er zijn vele geldverstrekkers die zelfbouw wel financieren en wij helpen je graag bij het kiezen van de beste daarvan.    

Melior bemiddelt voor bijna alle geldverstrekkers in Nederland en onze adviseurs zijn bekend met dit project. Hierdoor kunnen we met je meedenken en weten we welke stappen je het beste kan nemen om je eigen droomwoning te bouwen. Maak vrijblijvend een afspraak en we rekenen graag de mogelijkheden voor je uit!

Hier vind je meer informatie over dit project.

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvende hypotheekgesprek: Druk hier


De Vrije Wilg in Dordrecht.
24 zelfbouwkavels aan de rand van Dordrecht en ’t groen. 
Een vrijstaand huis zoals jij het wilt hebben? Het kan met een zelfbouwkavel in de Vrije Wilg in Dordrecht. Op de grote kavels heb je volop ruimte voor een woning van één tot vier bouwlagen! Je bepaalt zelf het ontwerp en de indeling van jouw droomhuis. 
 

Hier vind je meer informatie over dit project.

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvende hypotheekgesprek: Druk hier