Maak een afspraak
Stel je vraag via WhatsApp

Nieuwsbrief
augustus 2023

Deze mededelingen vanuit melior over nieuwbouw moet je weten!

Hypotheken

Heb je interesse in een woning van een nieuwbouwproject bij jou in de buurt? Een passende hypotheek kan bij het kopen van een nieuwbouwwoning niet ontbreken!
Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek nemen we je mee in het hypotheekproces. We stellen vragen over je financiële situatie en berekenen wat je mogelijkheden zijn. Daarnaast komen nog veel meer zaken aan bod. Hoe zit het met dubbele lasten, hoeveel overwaarde kan er vanuit je huidige woning meegenomen worden, hoeveel moet er gereserveerd worden voor het afbouwen van de woning?

Na afloop van het hypotheekgesprek kunnen we een financiële check opstellen. Daardoor heb je meer kans dat je een woning toegewezen krijgt.

Wist je dat er een verruiming voor de maximale lening is bij nieuwbouwwoningen? Een nieuwbouwwoning heeft een energielabel van minimaal A++. Daardoor kun je € 9.000 meer lenen. Wellicht maakt deze verruiming het mogelijk om je droomwoning te kopen!

Makelaardij

Heb je interesse in een woning binnen een nieuwbouwproject en wil je meer weten over de verkoop van jouw huidige woning? Ook dan staan wij voor je klaar!

Ons team van ervaren makelaars en binnendienst medewerkers is er om je te ondersteunen bij het gehele verkoopproces. Van het adviseren over de vraagprijs van jouw woning, het goede moment om te starten met de verkoop, tot het vinden van de juiste koper. Aarzel niet en maak gelijk een afspraak voor een verkoopofferte, dan kunnen wij het juiste stappenplan met jou bespreken! Uiteraard is deze afspraak geheel vrijblijvend en het biedt je een waardevolle kans om jouw verhuisplannen te realiseren, zonder zorgen over de verkoop van jouw huidige woning. Je kan ons bellen of appen via 0174-540654 of kom gezellig langs op 1 van onze kantoren!

Verzekeringen

Op het moment dat je de sleutel van je nieuwbouwwoning krijgt, is het vaak verplicht voor je hypotheek om een opstal- of woonhuisverzekering te regelen. En het is natuurlijk ook verstandig. Hiermee verzeker je namelijk schade aan je huis door bijvoorbeeld brand, storm of inbraak.

Om onderverzekering tegen te gaan, moet dit op de polis vermeld zijn. Dat is erg belangrijk! Je wilt tenslotte niet voor minder dan de herbouwwaarde van de woning verzekerd zijn.

Let op dat ook meerwerk en zaken die je later aan de woning gaat verbouwen meegenomen worden.

Benieuwd wat wij nog meer voor goede tips hebben voor de verzekeringen voor jouw nieuwe woning? Neem dan contact met ons op voor het maken van een adviesgesprek.

Maak direct een afspraak